Thuis Nieuws

LICHTE Zorgwinsten in de Era van het Baden in Bed

Certificaat
China Beijing Jin Yu Rui Xin Trading Co,.Ltd certificaten
China Beijing Jin Yu Rui Xin Trading Co,.Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
LICHTE Zorgwinsten in de Era van het Baden in Bed
Laatste bedrijfsnieuws over LICHTE Zorgwinsten in de Era van het Baden in Bed

De gestage achtervolging van de „baddroom“ staat de bejaarden en de gehandicapten toe over de hele wereld om een heet bad te nemen.

Voor en mensen die, die zijn enkel als „enkel nodig“ baden eten. De bejaarden en de gehandicapten hebben een sterkere behoefte om te baden. O.k. is het om in bed elke dag zonder een bad te nemen te zuiveren te urineren en? Hoeveel bejaarde mensen een douche nemen, kunnen schoonmaken en, op het bed verfrissend liggen, is de lucht in het huis vers en er is geen eigenaardige geur, hoe goed het is!

 

De bejaarden zijn breekbaar, en een lichte botsing kan breuken of verwondingen veroorzaken. Zij zijn algemeen genoemd geworden „glasmensen“. Het ontkleden, het schrobben, en het kleden zich zijn eenvoudige dingen voor gewone mensen, maar zij zijn zeer moeilijk voor hen. Dit vereist professionele het baden producten. De „veiligheid eerst, gemak tweede“ moet specifiek voor de bejaarden worden ontworpen, en er is geen behoefte „om de bejaarden, zachte materialen te bewegen, en in bed“ te baden om aan hun het baden behoeften te voldoen.

 

De LICHTE Slimme Opblaasbare badkuipschat wordt speciaal ontwikkeld voor de bejaarden en de gehandicapten. Het baadt direct in het bed. De bejaarden verlengen en spreiden het het baden bed onder de bejaarden zoals een bedblad uit. Het bad kan worden opgeblazen en worden gebaad. Het is ook uitgerust met een professionele het baden machine, die zich kan bewegen, Batterij ladend, de constante lossing van het temperatuurwater, en de menselijke taalbeweging aan het bed „op te blazen, te baden, afvalwater“ af te voeren en een bad in één te nemen gaat.

 

laatste bedrijfsnieuws over LICHTE Zorgwinsten in de Era van het Baden in Bed  0

 

10000+ klantengetuige


De LICHTE Slimme Opblaasbare badkuip is niet alleen een badproduct, helpt het u uw problemen oplossen. Als u geen bad kunt nemen lange tijd, zal er diverse problemen zijn?

①Er is een onplezierige geur in de ruimte. De familieconflicten zijn onontbeerlijk;

②De bejaarden zijn in een slechte stemming en een lage zelfrespect en een bui;

③Het lichaam zal lijden aan bedpijnlijke plekken en ongemakkelijk; Er zijn badschatten om een bad één keer in de week te nemen om alle problemen op te lossen.

 

Het familiegebruik is goed, zijn de verpleeghuizen geschikter. Het is moeilijker voor de bejaarden in verpleeghuizen om baden te nemen. Als zij toevallig de bejaarden kwetsen, kunnen de familieleden naar redenen voor verpleeghuizen streven. Het baden van schat kan dure loonkosten voor verpleeghuizen besparen en de kwaliteitsnormen van verpleeghuizen verbeteren, die de familieleden kunnen verlichten. Economisch en betaalbaar, is een buitenlandse het baden machine tientallen duizenden of honderdduizenden, wat niet praktisch is.

Bartijd : 2021-07-12 14:09:24 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing Jin Yu Rui Xin Trading Co,.Ltd

Contactpersoon: Miss. Jane Zhang

Tel.: +86 16624671141

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)